Gezicht- hoofd- nek- en voetmassage

Gezicht- hoofd- en nekmassage

Het gezicht bestaat voor het grootste gedeelte uit mimische spieren. Er zijn 19 verschillende mimische spieren in beide helften van het aangezicht. Deze spieren worden zo genoemd gezien hun functie in de gelaatsuitdrukking.

Het hoofd heeft ook spieren en aanhechting van spieren zoals spieren van de rug, nek en schouders. Deze massage kan dan ook zorgen voor een totale ontspanning, en kan goed helpen bij klachten als bijvoorbeeld hoofdpijn (migraine), stress, en vermoeidheid. Met een fijne scrub zorg ik dat de dode huidcellen van het gezicht verwijderd worden waarna ik het gezicht afneem met een warme kompres. Dan zal ik met een gezichtscrème het gezicht masseren, de oren, hoofd, nek en schouders worden hierbij eveneens uitgebreid behandeld.

Voetmassage

Ons lichaamsgewicht wordt bij het staan en lopen gedragen door onze voeten. Door te veel drukbelasting op de voeten kan de bloedcirculatie worden belemmerd en kunnen de voeten vermoeid aanvoelen of zelfs pijn doen.

Ook de voeten zal ik behandelen met een scrub om de dode huidcellen van de voeten te verwijderen en deze met een warm kompres afnemen. Met een voetcrème zal ik de voeten uitgebreid masseren.


Mijn naam is Monique Burger en ik wil u welkom heten bij Almere-Massage. In 2007 ben ik na het behalen van mijn diploma sportmassage mijn eigen praktijk Almere-Massage gestart. Inmiddels is deze aangevuld met certificaten van de opleiding Triggerpointcoach en heb ik het diploma voor Integraal Massagetherapeut behaald. Met deze kennis en ervaring van de afgelopen jaren heb ik een leuke en goed bezochte praktijk opgebouwd. Wil dan ook iedereen die mijn praktijk bezocht heeft en nog bezoekt bedanken voor het vertrouwen. Dat vertrouwen, uw enthousiasme, en het positieve resultaat van de behandeling zorgt voor een praktijk waar ik met heel veel plezier aan het werk ga. U bent dan ook van harte welkom!