Sportmassage en Ontspanningsmassage

Sportmassage en Ontspanningsmassage

Een stevige massage die ik geef bij spiervermoeidheid, spierstijfheid of spierpijn. Maar ook ter voorbereiding van een sportevenement of na een sportevenement wat weer helpt de spieren te laten herstellen doordat de vermoeidheidsstoffen (melkzuur) sneller worden afgevoerd en hiermee spierpijn wordt voorkomen of sneller weggewerkt. We willen gezonder leven en sport neemt daarbij een grote plaats in. Bij topsport en recreatiesport zijn mannen, vrouwen, jong en oud, in beweging. Maar bewegen kan spierpijn en blessures veroorzaken waardoor U niet verder kunt. Soms kunt U zelfs niet meer aan het werk. Veel van deze ongemakken ontstaan doordat mensen te weinig van hun lichaam weten. Zij treffen ook niet de juiste maatregelen om pijnvrij te sporten.

Vertrouwd en veilig

NGS-sportmasseurs bezitten het enige door het Ministerie van Volksgezondheid, Welzijn en Sport (VWS) in Nederland erkende diploma Sportmassage . Zij zijn goed opgeleid en staan onder toezicht van het Nederlands Genootschap voor Sportsportmassage. Het NGS stelt hoge eisen aan de kwaliteit, de werkwijze en houding van zijn leden. NGS-Sportmasseurs houden hun kennis en kunde bij door regelmatig her- en bijscholingscursussen te volgen.

Voor meer informatie kun je hier een bericht naar ons versturen en nemen wij binnen 24 uur contact met je op!

 


Mijn naam is Monique Burger en ik wil u welkom heten bij Almere-Massage. In 2007 ben ik na het behalen van mijn diploma sportmassage mijn eigen praktijk Almere-Massage gestart. Inmiddels is deze aangevuld met certificaten van de opleiding Triggerpointcoach en heb ik het diploma voor Integraal Massagetherapeut behaald. Met deze kennis en ervaring van de afgelopen jaren heb ik een leuke en goed bezochte praktijk opgebouwd. Wil dan ook iedereen die mijn praktijk bezocht heeft en nog bezoekt bedanken voor het vertrouwen. Dat vertrouwen, uw enthousiasme, en het positieve resultaat van de behandeling zorgt voor een praktijk waar ik met heel veel plezier aan het werk ga. U bent dan ook van harte welkom!