Stoelmassage

Stoelmassage

Stoelmassage is een drukpuntmassage ter bevordering van de lichamelijke conditie en ter voorkoming van (aan het werk gerelateerde) ziekten, zoals de symptomen van stress, burn-out en RSI. De stoelmassage is gebaseerd op traditionele Japanse drukpuntmassage en wordt gegeven op hoofd, rug, nek, schouders, armen, handen en heupen. Het resultaat is dat men zich ontspannen en verfrist voelt. Het is een opkikker voor lichaam en geest!

Stoelmassage is tevens een zeer effectieve manier om de bloedsomloop te bevorderen, de energiebanen beter te laten stromen en het lichaam in balans te brengen.
De stoelmassage is niet voor iedereen geschikt. Stoelmassage is een preventieve massage en kan geen behandeling voor medische klachten zijn. Stoelmassage is ook niet geschikt voor zwangere vrouwen.
Wat zijn de voordelen van een stoelmassage?
• Laagdrempelig. Stoelmassage kan over de kleding heen worden gegeven, men hoeft zich dus niet uit te kleden.
• Men voelt zich zittend op een massagestoel soms comfortabeler dan liggend op een massagetafel.
• Snel resultaat.


Mijn naam is Monique Burger en ik wil u welkom heten bij Almere-Massage. In 2007 ben ik na het behalen van mijn diploma sportmassage mijn eigen praktijk Almere-Massage gestart. Inmiddels is deze aangevuld met certificaten van de opleiding Triggerpointcoach en heb ik het diploma voor Integraal Massagetherapeut behaald. Met deze kennis en ervaring van de afgelopen jaren heb ik een leuke en goed bezochte praktijk opgebouwd. Wil dan ook iedereen die mijn praktijk bezocht heeft en nog bezoekt bedanken voor het vertrouwen. Dat vertrouwen, uw enthousiasme, en het positieve resultaat van de behandeling zorgt voor een praktijk waar ik met heel veel plezier aan het werk ga. U bent dan ook van harte welkom!